unesco-cities.jpg
sliderpng.png
UNESCO Sites
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Stunning Beauty
old-churches.jpg
sliderpng.png
Old Churches
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Paradise Beaches
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Peaceful Nature
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Challenging Experience

You are here

Publications

Urat e gurta në Mat Kryesisht urat e gurta shtrihen në zonën e Krye-Mates, në fshatrat Gur i Bardhë, Klos, Dars, Bërshi, Patin dhe Gurrë e Vogël. Shtrirja e tyre ndjek gjurmët e rrugëve të karvaneve ose “Udhës së Madhe”, siç... urat e gurta ne Mat.pdf
Kullat e Matit Kulla trashëgoi tiparet e kalave ilire dhe arbërore, që ndërtoheshin në vende të larta strategjike. Diktuar dhe nga rreziku i kohës ajo u shpërnda në hapësirë duke u ndërtuar mbi kodra, ku vështronte terrenin, që... Kullat e Matit.pdf
Bashkia Burrel Agjencia Kombëtare e Promovimit të Vlerave Burreli me histori interesante Qyteti i Burrelit, është ngritur mbi fshatin me të njëjtin emër dhe shtrihet në një taracë lumore, që ka pamjen e një pllaje me fushëpamje nga të gjitha anët, të zonave dhe... Bashkia Burrel agjensia kombetare e promovimit te vlerave.pdf
Albanian Cultural Attractions Information about some historical-cultural attractions of the greatest cities of the ancient mediterranian. AKT_AlbanianCulturalAttractions_680x140mm_Web.pdf
Albanian Iconography Some of the Albanian resurrected iconography of the Byzantine and Past Byzantine area. AKT_Ikonografia_Shqiptare_440x210mm_Web.pdf
Albanian Touristic Map and Useful Information A detailed Albanian touristic map including cultural, historical and adventure tourism on one side and general useful information on Albanian services on the other side. AKT_HartaB2S2Info_Web.pdf
Leaflet Tirana Tirana, capital city since 1920, was gradually transformed from a dormant old Ottoman town into a bright capital city under the reign of King Zog. Italian architects redesigned the city, streets were widened and... AKT_Fletepalosje_Tirana_A4_Web.pdf
Travel Discover Albania, the country that welcomes visitors with its nature, beautiful coastline, cultural heritage, hospitality and flavorful cuisine. While in Albania you will experience an unforgettable vacation. Albania offers... AKT_BrochureA6_Travel&Discover_DRAFT.pdf
Leaflet In the same time NTA has been working successfully on producing to bring local and  foreigner  tourist a leaflet with details about Albanian Public Transport ( Time table and destination). AKT_Fletepalosje_A4_Transporti_Publik_Oraret_In.pdf

Pages

Albania Map

Trip Planner

Accommodation

Publications

Newsletter