unesco-cities.jpg
sliderpng.png
UNESCO Sites
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Stunning Beauty
old-churches.jpg
sliderpng.png
Old Churches
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Paradise Beaches
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Peaceful Nature
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Challenging Experience

You are here

Si ta Bëjmë Tiranën Një Qytet Turistik dhe Bashkëkohor

admin's picture

Agjencia Kombëtare e Turizmit, partnere në konkursin "Si ta Bëjmë Tiranën Një Qytet Turistik dhe Bashkëkohor", është e pranishme në mjediset e Fakultetit Ekonomik në Tirane, ku u shpall konkursi, që do të thithë idete e të rinjve, studentëve dhe jo vetëm, të cilët do të japin kontributin e tyre me risitë në projekte, që mund të sjellin një impakt të rëndësishëm në kryeqytet.

Interest Category: 

Albania Map

Trip Planner

Accommodation

Publications

Newsletter