unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

Lajme

Turizmëm i Përgjegjshëm
Agjencia Kombëtare e Turizmit për të vijuar me një sezon turistik kombëtar veror korrekt dhe aspak abuzues, ka krijuar një Task Force në bashkëpunim me Drejtorinë Qendrore të Tatim Taksave. Aksioni i nisur përgjatë...

Vende te keshilluara

Shtëpia e Zekatëve
Shtëpitë e larta të fortifikuara të tipit kullë(fjala kullë e ka origjinën nga turqishtja) u përkisnin pronarëve të pasur, si zyrtarëve të administratës ose tregtarëve. Ato kanë të gjitha...

Video

Spot ndërgjegjësimi 1
Spot ndërgjegjësimi 1
Spot ndërgjegjësimi 2
Spot ndërgjegjësimi 3
ALBANIA AL CARNEVALE DI VENEZIA 2014
Adventure in Albania

Moti (Koha)

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike