unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Argëtimi dhe koha e lirë

Gjatë mbrëmjeve të verës, njerëzit shëtisin nëpër bulevardet kryesore, pranë detit në zonat bregdetare dhe në parqe. Gjatë fundjavës në Tiranë, njerëzit shëtisin në Parkun e Madh, që ndodhet në zemër të qytetit.

Një shumëllojshmëri aktivitetesh sportive, peshkim, shëtitje dhe aktivitete të tjera të kohës së lirë janë të disponueshme në Tiranë, Durrës, Vlorë, Korçë, Elbasan, Gjirokastër dhe Sarandë. Shqipëria ka një jetë të pasur kulturore. Kjo është në veçanti demonstruar në qytetet më të mëdha, ku ju mund të gjeni shfaqje të ndryshme teatrale, muzikore, kinema, etj

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike