unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Bizneset dhe konferencat

Kapaciteti i sallave të konferencave dhe biznesit në Shqipëri janë duke përjetuar një zgjerim të rëndësishëm për shkak të zhvillimit të vazhdueshëm ekonomik, social, kulturor dhe politik të vendit. Çdo vit aktivitetet kombëtare dhe ndërkombëtare të këtij sektori vijnë gjithnjë në rritje. Ndërsa Tirana paraqet vendin kryesor për zhvillimin e këtyre aktiviteteve, qytete të tjera janë duke u rritur gjithashtu përgjatë zgjerimit të tyre ekonomik e social. Hotelet kryesore që sigurojnë mjedise për konferenca, seminare, tryeza të rrumbullakëta, simpoziume dhe aktivitete të tjera janë:
 
TIRANA 
 
HOTEL SHERATON
Sheshi ”Italia”
3 salla konferencash, 50 – 500 vende
Tel: +355 (4) 2274707 
Fax: +355 (4) 2274711
Email: reservations.tirana@sheraton.com
 
CHATEAU LINZA RESIDENCIAL COMPLEX
Qesarekë, Linzë, Tiranë 
1 salla konferencash, 80 vende
Tel: +355 69 2030009 / 692020430
Fax: +355 4 8201985
Email: chlinza@ineralb.net
 
ROGNER HOTEL EUROPAPARK
Sheshi “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë
7 salla konferencash, 80 – 250 vende
Tel: +355 4 2235035
Fax: + 355 4 2235050
E-mail: info@tirana.rogner.com
 
GRAND  HOTEL
Rr. “Ismail Qemali”, Nr. 11, Tiranë
1 salla konferencash, 60 vende
Tel: +355 4 2253 219 / +355 4 2253 220
Fax: +355 4 2247 996
 E-mail: GrandHotel@icc-al.org
 
HOTEL MONDIAL
Rr. “Muhamet Gjollesha”, Tiranë
3 salla konferencash, 25-40-100 vende
Tel: +355 42 232372
Fax: +355 42222265 
Email: hotelmondial@hotelmondial.com.al
 
Hotel PRESIDENT
Rr. " 4 Shkurti", Tiranë
1 salla konferencash, 80 vende
E-mail: calsberg@abissnet.com.al
 
Hotel EKLIPSI
Farkë, Tiranë
1 salla konferencash, 50 vende
Tel: +355 692044803
 
Hotel DORO
Rr. “Muhamet Gjollesha”, Tiranë
1 salla konferencash, 50 vende
Tel: +355 42 232 206 / +355 42 230 595
Cel: +355 67 20 100 17
Fax: +355 42 247 070
 Email: expressdoro@albmail.com
 
Hotel DIPLOMAT
 Rr. "Sulejman Delvina" Nd.61 H.21022 Tiranë
1 salla konferencash, 60 vende
Tel: + 355 4 2233 151/2258 468 
Fax: + 355 4 2230 457
Email: diplomat@icc-al.org
  
Hotel NIRVANA
Rr. of Kavajë, Nr. 96/2, Tiranë
1 salla konferencash, 50 vende
 
DURRËS
 
Hotel ADRIATIK
Lagjia 13, Plazh, Durrës
1 salla konferencash, 500 vende
Tel: +355 52 260 850 / 1
Fax: +355 52 260 855
E-mail: adriatik@dudajhotels.com
 
Hotel ARVI
Rr. “Taulantia”, Lagjia 1, Durrës
1 salla konferencash, 60 vende
Tel: +355 52 230 403
Fax: +355 52 226079
 Email: info@hotelarvi.com
 
MALI ROBIT – RESORT
Golem, Kavajë
1 salla konferencash, 50 vende
Tel: + 355692139151
 
SHKODËR
 
Hotel COLOSSEO
Rr.13 December, Shkodër.
1 salla konferencash, 50 vende
Tel: +355 2224 7513
Fax: +355 2224 7514
 
VLORË
 
Hotel NEW YORK
Uji i Ftohtë, Rr. ”Belvedere”, Vlorë
1 salla konferencash, 80-100 vende
Tel: +355 33406648 / 9
Fax: +355 33406650
Email: info@hotelnewyork.al
 
SARANDË
 
Hotel BUTRINTI
Rr.National Sarandë - Buntrint, Sarandë
1 salla konferencash, 150-200 vende
Tel: +355 852 25593 / 94 / 95 / 96
Fax: +355 852 25544
Email: hotelbutrinti.reservation@hotelbutrinti.com
 
KORÇË
 
Hotel KONTI
L.17, Industrial Block, Korçë
1 salla konferencash, 50 vende
Tel: +355 822 449 27
Fax: +355 822 438 15
 Email: info@hotelkonti.com
 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike