unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Çelja e sezonit në Valbonë

edisabecolli's picture
Thursday, May 22, 2014 - 10:00 to 15:45

U çel sot në Valbonë sezoni malor, organizuar nga Qarku Kukës dhe Komuna Margegaj. E ftuar ka qënë edhe Agjencia Kombëtare e Turizmit, e cila e promovon me shumë kënaqësi bukurinë e kësaj zone të mrekullueshme.

Eventi: 
Kategoria: 
Rrethi: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike