unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Çelja e sezonit turistik në Orikum

admin's picture
Saturday, May 31, 2014 - 09:00 to 15:00

Agjencia Kombëtare e Turizmit ka vijuar edhe gjatë ditës së sotme mbështetjen e saj në rang vendi ndaj Bashkive bregdetare, në kuadër të çeljes së sezonit veror për turistët. Gjatë ditës së sotme u çel sezoni veror në Bashkinë e Orikumit. AKT e mbështeti këtë çelje me praninë e stafit të saj, si dhe me suportin e nevojshem logjistik, ku ndër të tjera mund të përmëndet vendosja e një galerie fotografike me pamjet me të bukura të zonës, si dhe ekspozimi i fletepalosjeve dhe botimeve të ndryshme informuese dhe ilustruese lidhur me turizmin dhe trashëgiminë kulturore shqiptare.

Eventi: 
Kategoria: 
Qarku: 
Rrethi: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike