unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Çelja e sezonit veror në Velipojë

admin's picture
Saturday, May 31, 2014 - 18:30 to Sunday, June 1, 2014 - 08:30

Agjencia Kombëtare e Turizmit mori pjesë sot pasdite me stenden e saj në çeljen e sezonit veror në Velipoje. Stafi i AKT-se e mbështeti këtë aktivitet përmes një ekspozite fotografike, ku u shfaqen pamjet me të bukura të Velipojes, Gjithashtu, për pjesëmarrësit u shpërndanë falas broshura, harta dhe kataloge lidhur me turizmin shqiptar. Nga ana tjetër, AKT-ja i bëri thirrje turistëve permes nje mesazhi televiziv, qe ta vizitojnë sivjet Velipojen, e cila ka kryer mjaft investime në infrastrukture dhe shërbime.

Eventi: 
Kategoria: 
Qarku: 
Rrethi: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike