unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Bashkëpunim me Macedonia Invest dhe Agjencinë Kombëtare të Turizmit të Shqipërisë

admin's picture
Monday, June 2, 2014 - 08:15 to 17:15

Komuna Diber , ne bashkepunim me Macedonia Invest dhe Agjencine Kombetare te Turizmit te Shqiperise, organizoi nje takim me gazetaret shqiptare ne Diber. Qellimi i ketij takimi ishin mundesite e bashkepunimit ne fushen e turizmit dhe te investimeve. Per kete arsye u organizua edhe nje takim me perfaqesues te biznesit. Te pranishmit vizituan mjaft vende terheqese si Minieren e Gibsit, Gryken e Radikes, Banjat Osmane, Xhamine e 100 dritareve, te ndertuar me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise Manastirin e Grave, etj. Gjithashtu, te ftuarit u priten edhe nga kryetari i Komunes se Dibres, Z. Ruzhdi Lata.

Eventi: 
Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike