unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Bashkëpunim Shqipëri-Itali në turizëm e arsim nën kujdesin e AKT

edisabecolli's picture
Tuesday, April 15, 2014 - 09:00

Një delegacion prej 50 mësuesish italiane mbërritën në Shqipëri për të lidhur ura bashkëpunimi në sektorin e turizmit dhe të arsimit. Për këtë qëllim u zhvillua një takim i madh midis palëve në Pallatin e Kulturës të qytetit të Vlorës. Përfaqësues të Drejtorisë Arsimore Rajonale Vlorë dhe të Bashkisë Vlorë morën të gjitha masat e nevojshme për zanafillën e këtij bashkëpunimi me perspektive. Eventi kulmoi me një shfaqje folklorike në mbrëmjen e takimit. Agjencia Kombëtare e Turizmit, e cila mbështeti të gjithë aktivitetin e kërkuar nga miqtë italiane, i dha tepër përparesi lidhjes së një bashkëpunimi të tillë dhe Drejtori i Përgjithshëm i AKT, Znj. Julinda Dhame, ishte e pranishme në këtë veprimtari, për t'u kujdesur personalisht për mbarëvajtjen në çdo detaj të eventit.

Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike