unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Bijtë e shqiponjës, një histori e publikuar sot në Gazetën “Süddeutsche Zeitung”

edisabecolli's picture
Friday, July 11, 2014 - 13:45

 Bijtë e shqiponjës, një histori e publikuar sot në Gazetën “Süddeutsche Zeitung” nga gazetari Jochen Temsch, mbi “Peaks of the Balkans”:  një shteg i ri nëpër malet me bukuri të egër të Kosovës, Malit të Zi dhe Shqipërisë.

Kjo histori flet për një bari 20-vjeçar, i cili gjatë stinës së verës kalon pushimet me familjen e tij në  Luginën e Dobërdolit dhe njëkohësisht shëtit miqtë e tij në këtë vend të mrekullueshëm të ndodhur në veri të Shqipërisë. Thethi  është një tjetër vend malor , i cili shtrihet  në luginën e Shalës buzë malit të Arapit, një vend i mahnitshëm dhe i izoluar në dimër nga bota e jashtme. Falë turizmit të aventurës në përgjithësi dhe hiking në veçanti, banorët e këtyre zonave të thella malore nëpërmjet zhvillimit të turizmit, rrisin cilësinë e jetesës së familjeve të tyre.

Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike