unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

BRAUHAUS BREWERY

admin's picture
Mirësevini në një birrari të vërtetë; BrauHaus.

Themelet dhe muret e kësaj ndërtese qëndrojnë mbi një truall me histori shumëngjyrëshe. Shumë kohë më parë, në këtë zonë pranë lumit Lanë, mbahej pazari i famshëm i Shën Gjergjit që grumbullonte njerëz nga gjithë zonat përreth dhe jo vetëm, prania e ujit e bënte vendin, një pikë të preferuar ndalimi edhe për karvanet e ndryshme, duke e kthyer vendin në një panair të vërtetë, festë, kakofoni ngjyrash e shijesh nga ku ngeli dhe emri Shallvare. Larmi ngjyrash, dekori dhe shijesh përpiqemi t‘ju ofrojmë në ambjentet e Brauhaus. 
Me teknologjinë SALM nga Vjena, Brauhaus ju sjell birra të freskëta e të përgatitura duke ndjekur traditën e vjetër Bavareze dhe Austro-Hungareze. Birrat janë të pafiltruara dhe jo të pasterizuara, duke lejuar që majaja e birrës të vazhdojë të qëndrojë në birrë edhe në gotë e duke i dhënë të gjithë shijen dhe aromën e vërtëtë të birrës.


Ju mirëpresim!
Qyteti: 
Adresa: 
Rruga “Reshit Collaku”, nr.38
Tel: 
+355 4 2237955 & +355 689044287
Email: 
info@brauhaus.al
Web URL: 
www.brauhaus.al
Qarku: 
Qark: 
Business Category: 
Gold

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike