unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Dajti Tower Belvdere

admin's picture

Dajti Tower Belvedere Hotel eshte nje investim i kompanise Dajti Ekspres. Kompania ka investuar ne fushen e turizmit duke krijuar kete hotel ne nje nga vendet me te njohura turistike te qytetit te Tiranes, ne malin e Dajtit. Hoteli ka perfunduar si ndertim ne fillim te vitit 2009 dhe ka filluar te funksionoje me te gjitha sherbimet e tij, gjate muajit Shtator 2009. Qellimi i ndertimit te ketij hoteli eshte promovimi i nje turizmi malor te qendrueshem, dhe mbrojtja e natyres.Dajti Tower Belvedere Hotel ndodhet në pikën turistike të parkut natyror të malit të Dajtit 1420 m mbi nivelin e detit.. Një copëz moderne akomodimi ju pret në majë të malit të Dajtit. Provoni të shijoni mes bukurive e panoramës së mrekullueshme edhe komoditetin dhe luksin që ju ofron ky kompleks argëtimi, i cili lidhet ngushte dhe me transportin tuaj për aty nepermjet – teleferikut Dajti Ekspres. Teleferiku eshte i vetmi ne Shqiperi dhe me i gjati ne llojin e tij ne Ballkan.

Qyteti: 
Adresa: 
Linze, Stacioni I fundit I teleferikut, Komuna Dajt
Mob: 
+355 672084471
Tel: 
Email: 
marketing@dajtiekspres.com
Web URL: 
www.dajtitower.com
Qarku: 
Qark: 
Business Category: 
Silver

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike