unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Dita Botërore e Mjedisit 2014

edisabecolli's picture
Thursday, June 5, 2014 - 11:00

Agjencia Kombëtare e Turizmit dhe Insituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri, me rastin e Ditës Botërore të Mjedisit nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi. Marrëveshja u firmos nga Zj. Julinda Dhame, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Turizmit dhe Z. Zamir Dedej, Presidenti i Bordit të Menaxhimit të INCA. 

Në themel të saj qendron bashkëpunimi në kuadër të zhvillimit, promovimit dhe ruajtjes së vlerave natyrore të Zonave të Mbrojtura të Shqipërisë. Gjithashtu, promovimi i aktiviteteve dhe projekteve për zhvillimin e qendrueshëm të turizmit, mbështetja e zonave të mbrojtura dhe aktiviteteve turistike që zhvillohen në to. 

Me këtë rast drejtuesit e dy institucioneve prezantuan politikat që do të ndiqen në zhvillimin e turizmit si dhe aktivitetet që do të zhvillohen në zonat e mbrojtura shqiptare.

Qarku: 
Rrethi: 
Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike