unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Drejtori i ATTA në Shqipëri

edisabecolli's picture
Friday, May 2, 2014 - 09:00

Drejtori i ATTA (Shoqata e Agjencive të Turizmit të Aventurës, që ka anëtarë mbi 900 operatorë) për Europën Christopher Doyle është duke zhvilluar një vizitë inspektuese këto dite në Shqipëri, në kuadër të një turi me të madh që do kryhet midis fundit të Gushtit dhe fillimit të Shtatorit, me pjesëmarrjen e mbi 25 operatorëve turistike të ATTA. Agjencia Kombëtare e Turizmit po kujdeset për mbarëvajtjen e kësaj vizite, e cila është një mundësi shumë e mirë për zhvillimin e turizmit të aventurës në Shqipëri. Z.Doyle do të vizitojë vende të rëndësishme si siti arkeologjik i Butrintit, Amfiteatri romak i Durrësit, qytetin UNESCO të Gjirokastrës, si dhe vende të ndryshme ku mund të zhvillohen aktivitete fizike, si në malin e Llogorasë, apo në kanionet e lumit Mat.

Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike