unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Fam Tur në ishullin e Sazanit dhe gadishullin e Karaburunit

edisabecolli's picture
Friday, July 11, 2014 - 09:30 to 22:30

Agjencia Kombëtare e Turizmit dhe Inca (Shoqata për Mbrojtjen e Natyrës) organizuan një tur familjarizues në Ishullin e Sazanit dhe Gadishullin e Karaburunit me 30 gazetarë shqiptare, për të informuar opinionin publik lidhur me bukuritë dhe studimet që po zhvillohen në këtë zonë të mbrojtur detare. Fokusi i studimeve është në mbrojtjen e bio-diversitetit dhe koraleve apo specieve të ndryshme detare që jetojnë në ujërat e Gadishullit.

Eventi: 
Qarku: 
Rrethi: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike