unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Festivali Aulona Interfolk dhe çelja e sezonit veror në Vlorë

admin's picture
Sunday, May 11, 2014 - 09:00 to 21:45

Gjatë ditës së sotme ka nisur edicioni i gjashtë i Festivalit Aulona Interfolk, një event ndërkombëtar në të cilin marrin pjese grupe vallëzimi nga vende të ndryshme të Europës. Ky event u bë i mundur falë mbështetjes nga ana e Agjencisë Kombëtare të Turizmit. Sakaq, po sot është celur në Vlor♪7 edhe hapja e sezonit veror për turistët. Me rastin e këtij eventi Bashkia e qytetit bregdetar kishte organizuar një sër aktivitetesh. Agjencia Kombëtare e Turizmit ka qënë pjesë e axhendës për organizimin e veprimtarisë dhe ka çelur një ekspozitë fotografike, ku kanë qënë të shfaqura imazhe fotografike të peizazheve me të bukura të bregdetit të Vlorës. Veprimtarive të shumta kulturore dhe turistike, iu bashkuan në oret e pasdites edhe Ministri i Zhvillimit Urban dhe Turizmit Znj. Eglantina Gjermeni, si dhe Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Turizmit Znj. Julinda Dhame.

Eventi: 
Kategoria: 
Qarku: 
Rrethi: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike