unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Fletëpalosja e Transportit Publik, oraret

edisabecolli's picture

Njëkohësisht Akt ka punuar edhe me detaje specifike, për tju sjellë pushuesve lokal ose të huajve, fletëpalosjen me destinacionet dhe oraret përkatëse të transportit publik Kombëtar

Thursday, June 26, 2014 - 12:00
Current View
Kategoria Publikimit: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike