unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

FUND-JAVA KORÇARE NË TIRANË

edisabecolli's picture
Saturday, May 3, 2014 - 09:00 to Sunday, May 4, 2014 - 22:00

Agjencia Kombëtare e Turizmit ka zhvilluar edhe një tjetër aktivitet gjatë ditës së sotme (03/05/2014). Krahas mbështetjes që po i jepet Bashkive dhe Komunave të ndryshme për çeljen e sezonit turistik, është ideuar dhe po zbatohet gjithashtu projekti i fund-javave tiranase. Ky program është çelur me Bashkinë e Korçës dhe do të vijojë në fund-javat e ardhshme me Bashkitë Kukës dhe Gjirokastër. Këto qytete do të promovojnë vlerat e tyre artistike, kulturore si dhe prodhimet ushqimore lokale. Aktiviteti do të kulmojë në mbrëmje me vallëzime dhe muzikë autoktone. Ky aktivitet u mundësua në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë.

Eventi: 
Kategoria: 
Qarku: 
Rrethi: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike