unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Grand Hotel

admin's picture

Një hotel luksoz i pozicionuar në hyrje të qytetit të Elbasanit, vendi ideal ku ju mund të gjeni qetësine dhe kënaqesine e kërkuar.

Hoteli disponon 21 dhoma dhe 2 suita të gjitha të mobiluara me shije dhe stil të vecantë. Gjithashtu edhe restoranti ofron specialitete të kuzhinës tradicionale shqipëtare dhe asaj mesdhetare.

Hotel Restorant Grand për kënaqësinë tuaj shërben edhe shumëllojshmëri koktejlesh, shërbim i cili ofrohet edhe në verandën e tij me gjelbërim të përhershëm.

Qyteti: 
Adresa: 
lagjia Nr. 1, ne qender te qytetit
Web URL: 
http://www.hotelgrand-elbasan.al/
Qarku: 
Qark: 
Business Category: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike