unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Hotel 1 Maji

admin's picture
Hoteli 1 Maji gjendet ne bregun e liqenit te Pogradecit, ne fund te shetitores me te njejtin emer. Pas ndryshimeve dhe permiresimeve te jashtezakonshme nga ana e bashkise ne zonen e bregut liqenor, pamja ka ndryshuar plotesisht.  Hoteli yne gjendet i rrethuar nga gjelberimi i Parkut 1 Maji nga njera ane dhe nga rera e bregut te liqenit nga ana tjeter. Investimet publike dhe ato private kane ecur paralelisht duke  e shnderruar Pogradecin nje qender pushimesh eksklusive.
Dhomat jane te medha e plot drite, me pamje te dritareve dhe ballkoneve qe shikojne nga liqeni ose gjelberimi i parkut. Hoteli ofron gjithashtu sherbimin me te mire ne restorant, bar e parkim pa pagese. Ne kopshtin rrethues ka restorant, bar, piceri dhe qender vallezimi. Hoteli eshte konceptuar me ambjente te ndryshme qe lejojne zgjedhje si per mosha te reja me me shume muzike e kercime por edhe per ata qe duan qetesi e relax.  
Qyteti: 
Adresa: 
Str.10 Deshmoret e Pojskes
Mob: 
+355 69 2080394
Tel: 
+355(0) 83224600 /+355(0) 83224611
Email: 
info@hotel1maji.com
Qarku: 
Qark: 
Business Category: 
Silver

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike