unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Hotel Vila Lule

edisabecolli's picture

Restoranti ynë  ka kënaqësinë t’ju ftoj të shijoni mrekullitë e detit dhe tokës

Kuzhinieri që ka bërë të endërroj edhe mjeshtrin e fotografisë botërore
Imagjinoni, shefin e kuzhinës ndërsa drejton me mjeshtëri kuzhinën, pasion dhe  me një kujdes të veçantë për secilën
pjatë që pregatit. Përfytyrojeni  mbi të gjitha, ku në më shumë raste, i shërben fotografit të mirënjohur Fadil Berisha të
njohura krijimet e veta, duke siguruar komplimente dhe stimuj  të rinj.
Një takim  i jashtëzakonshëm midis dy krijuesve, autorëve të vërtetë të kënaqësisë dhe fantazisë.

…..do t’ju bëj dhe ju të endërroni

Me më shumë së 20 vite eksperiencë, në kuzhinat më të mira të hoteleve italiane, shefi ynë nuk ka patur vetëm

privilegjin të befasojë por dhe të kënaqë  me drekat, darkat apo banketet e tij, personalitete të tjera si presidentë apo
dhe personazhe të tjerë të nivelit ndërkombëtar. Një arritje profesionale e cila stimulon shef Gentin të gatuajë dhe të
propozojë specialitete të reja për të gjithë të ftuarit e hotel Vila Lule. Një guzhinë  e cila arrin të përfshijë dhe të habisë
në të gjithë kuptimin dhe personalitetet. Jemi mëse të sigurt që do t’ju bëjë të ëndërroni edhe ju.

Sepse mirëqënia fillon nga një tavolinë e mirë!
Të befasosh me thjeshtësinë, duke turbulluar zemrën, mendjen dhe  gjithë senset..
Menu për konferenca, bankete
Ju presim për të organizuar aperitiv, kokteje të mirëseardhjes, pushim kafeje me pasticeri të freskët të, të ëmbla apo

të kripura, të pregatitura personalisht nga shef Genti.

Qyteti: 
Adresa: 
Lagjia 13, Rruga "Pavaresia", Sektori "Iliria" Beach, Durres
Tel: 
355 (0)5 226 2557
Email: 
vilalule@gmail.com
Web URL: 
http://www.hotelvilalule.com/
Qarku: 
Qark: 
Business Category: 
Bronze

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike