unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Hotel Ylli i Detit

edisabecolli's picture

Ylli i Detit Hotel është i pozicionuar tek Shkembi i Kavajes, në Durres. Hoteli është me 5 kate, një ndërtese e rinovuar  dhe  me arkitekturë moderne. Vendndodhja e tij eshte shume prane detit Adriatik, në afërsi të autostradës se ndertuar rishtazi ,dhe ka një reputacion shumë të mirë. Hoteli ka nje pozicion te favorshem për turizmin familjar dhe eshte  një vend i qetë për të kaluar pushimet verore.

Qyteti: 
Adresa: 
Plepa, Durres
Tel: 
355 69 20 97 240 / 355 5 22 61 052
Email: 
yllidetit@yahoo.com
Qarku: 
Qark: 
Business Category: 
Silver

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike