unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Informacione të dobishme

edisabecolli's picture

AKT, për herë të parë ka grumbulluar dhe paraqet  informacione të dobishme për qytetarët dhe vizitorët, të cilat konvergojnë me numra kontakti, numra kontakti emergjence, siguri rrugore.

Është një bashkëpunim ndërmjet:

-Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit

-Ministria e Punëve të Brendshme

-dhe Ministria e Transportit.

Friday, June 27, 2014 - 11:30
Current View

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike