unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Java italiane në Tiranë

edisabecolli's picture
Monday, May 5, 2014 - 10:00 to Wednesday, May 7, 2014 - 10:00

Sot është çelur java italiane në Tiranë, e cila ka patur në fokusin e saj takime dhe diskutime të rëndësishme midis institucioneve shtetërore të të dyja vendeve si dhe bizneseve përkatëse. Kjo është një nismë shumë e rëndësishme për të promovuar dhe përforcuar bashkëpunimin midis dy vendeve në sektorë të ndryshëm si ai ekonomik, turistik, kulturor e kështu me rradhë. Në këtë takim qenë të pranishëm Zv.Kryeministri i Shqipërisë Z. Niko Peleshi, Ambasadori i Republikës së Italisë në Tiranë, Z. Massimo Gaiani, Ministri i Zhvillimit Urban dhe Turizmit, Znj. Eglantina Gjermeni, Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës Z. Edmond Haxhinasto, Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Turizmit Znj. Julinda Dhame, e kështu me rradhë. Konferenca e mbajtur në Tiranë qe një rast mjaft i frytshëm për të këmbyer ide dhe lidhur kontakte, duke qenë se merrnin pjesë edhe mjaft ambasadorë të akredituar në Tiranë, si dhe shumë përfaqësues të bizneseve nga vende të ndryshme. 

Eventi: 
Kategoria: 
Qarku: 
Rrethi: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike