unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Kompleksi Vellezerit Murrizi

edisabecolli's picture

Vellezerit Murrizi ndodhet  në zonen e plazhit të Durrësit , Golem,  më pak se 100 metra largesi  nga deti dhe rreth 6 km nga qendra e Durrësit. Në fakt, të gjitha hapësirat e hotelit ndahen nga rruga kryesore. Nga njëra anë eshte ndertesa e cila sherben si  restorant, bar dhe hotelieri, kurse në anën tjetër ndodhet  një pishinë  mesatare, me një zonë për fëmijët, me fast food e pica, bar dhe restorant dhe një hapësirë ​​të gjerë në plazh me cadra për vizitorët e ndryshem  gjatë sezonit të verës.

Qyteti: 
Adresa: 
Golem, Plepa
Tel: 
355 68 20 641 55
Email: 
durim.murrizi.1@gmail.com
Qarku: 
Qark: 
Business Category: 
Bronze

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike