unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Konferencë Kombëtare për Zonat e Mbrojtura të Shqipërisë

edisabecolli's picture
Thursday, June 12, 2014 - 10:00

Agjencia Kombëtare e Turizmit vazhdon të jetë e pranishme edhe sot në diten e dytë të Konferencës Kombëtare për Zonat e Mbrojtura të Shqipërisë. Bashkëpunim për një qëllim të përbashkët: "Të gjithë nga pak, për nje Shqipëri të pastër dhe te bukur".

Qarku: 
Rrethi: 
Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike