unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Life Gallery Hotel

edisabecolli's picture

Mirsevini ne Hotelin me luksoz te Shqiperise, atje ku luksi dhe konforti nderthuren bashke per te bere qendrimin tuaj sa me clodhes dhe te paharrueshem.

 

Stili i ri i dizajnit te hotelit “Life Gallery” ju fton te zbuloni me te miren qe Korca, Shqiperia ofron ne kete sektor.

 

Shijoni akomodimin elegant te hotelit tone me plot stil dhe shije.

Qyteti: 
Adresa: 
Blvd.Republika 24
Tel: 
355 822 43388 / 355822 46040
Email: 
info@lifegallery.al
Web URL: 
http://lifegallery.al/
Qarku: 
Qark: 
Business Category: 
Gold

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike