unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Linja Ohër- Pogradec, nga sot edhe me anije

edisabecolli's picture
Tuesday, June 17, 2014 - 12:00 to 17:00

Përmes kësaj linje synohet zgjerimi i bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet shtetit maqedonas si dhe nxitja e turizmit gjatë sezonit veror në të dy anët e brigjeve të liqenit të Ohrit.

Fillon nesër nga puna linja ujore Ohër-Pogradec- Ohër. Udhëtimi i parë me anije do të kryhet ditën e martë nga Ohri në Pogradec, raporton agjencia e lajmeve INA. Përmes kësaj linje synohet zgjerimi i bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet shtetit maqedonas si dhe nxitja e turizmit gjatë sezonit veror në të dy anët e brigjeve të liqenit të Ohrit.

Në grupin e parë të udhëtarëve të kësaj linje, do të jenë kryesisht zyrtarë nga komuna e Ohrit, përfshirë kryetarin Nikolla Bakraçevski, përfaqësues të ndërmarrjeve publike nga komuna e Ohrit, biznesmenë dhe një grup gazetarësh.

Sipas njoftimeve pjesë e ekspeditës do të jetë ministri i Transportit Mile Janakijevski, ndërsa nga pala shqiptare, në portin e Pogradecit do të jenë kryetari i Bashkisë së Pogradecit Artan Shkëmbi dhe ministri i Transportit të Shqipërisë, Edmond Haxhinasto.

Kategoria: 
Qarku: 
Rrethi: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike