unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Policia patrullon me biçikleta në zonat turistike

edisabecolli's picture
Tuesday, July 8, 2014 - 13:45

Sezoni turistik po i afrohet kulmit, dhe teksa rritet fluksi i lëvizjeve të pushuesve dhe mjeteve në zonat bregdetare, edhe policia ka shtuar patrullimet në këto zona.Kjo është një patrullë policore me biçikleta, e cila monitoron zonën e plazhit në Durrës.Biçikletat kanë shenjat dalluese me mbishkrimin “Policia e Shtetit”, numrin e telefonit 129 si dhe logon e policisë.Për t’iu përshtatur mjetit të ri të qarkullimit, policët nuk janë me uniformën tradicionale, por bluzë të bardhë me mbishkrimin POLICIA dhe pantallona të shkurtra.Në fazën e parë të projektit pilot, do të jenë rreth 100 biçikleta në terren, kryesisht në zonat bregdetare.

Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike