unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Sky Hotel

admin's picture
Sky Hotel ndodhet në qendër të Tiranës, vetëm pak minuta larg nga çdo institucion i rëndësishëm publik Shqiptar. Hoteli ynë ofron vendondodhjen më të favorshme dhe shërbim të shkëlqyer për klientët. 

Stafi ynë është i përkushtuar ndaj detyrës së të bërit qëndrimin tuaj në hotel një eksperiencë të paharrueshme nëpërmjet një shërbimi të përsosur. 

Bari i Sky Hotel ndodhet në katin bazë të hotelit. Klientët e barit mund të përdorin internetin nëpërmjet valëve 24/7. 

Sky Hotel rrethohet nga kafet dhe klubet e natës më të mira në qytet, kështu që argëtimi është me të vërtetë 1 minutë larg në këmbë nga dhoma e hotelit tuaj. Nëse keni nevojë për asistencë të mëtejshme për çdo shërbim shtesë mund të kontaktoni shërbimin e portinerisë në çdo momen
Qyteti: 
Adresa: 
Str “Ibrahim Rugova”, Nr.5/1
Mob: 
+355 684093715
Tel: 
+355 4 2415995
Email: 
info@skyhotel-al.com
Fax: 
+355 4 2415992
Web URL: 
www.skyhotel-al.com
Qarku: 
Qark: 
Business Category: 
Gold

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike