unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Takime B2B Shqipëri-Kosovë

edisabecolli's picture
Monday, April 14, 2014 - 09:15

Agjencia Kombëtare e Turizmit është midis palëve promotore të takimeve B2B (midis operatorëve turistikë shqiptarë dhe atyre kosovarë) dhe vizitave në Decan të Kosovës dhe Valbonë të Shqipërisë më 14-15 Prill 2014. Tema e këtyre takimeve është: “Të njihemi më shumë me vendet tona dhe të provojmë përvoja unike. Shqipëria dhe Kosova janë dy vende të vogla me kulturë dhe histori të pasur, që ofrojnë shumë traditë dhe mikpritje”.

Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike