unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Takime B2B Shqipëri-Turqi

edisabecolli's picture
Monday, March 17, 2014 - 09:15

Agjencia Kombëtare e Turizmit organizoi sot në Tiranë një takim midis Tursab dhe Shoqatave Shqiptare të Agjencive Turistike. Përfaqësuesi i Tursab deklaroi se synimi i tyre është të sjellin 500.000 turistë turq në Shqipëri në vitet e ardhshme. Këmbimi i kontakteve dhe përvojave midis paleve qe tejet i dobishëm dhe një hap i rëndësishëm për ndërtimin e një epoke të re bashkëpunimi. Gjithashtu, delegacioni turk dhe përfaqësues të AKT u priten në një vizitë kortezie edhe në mjediset e Ambasadës Turke nga Shkëlqësia e tij Z. Hidayet Bayraktar, Ambasador i Turqisë në Shqipëri. Nga bisedimet e zhvilluara pati argumenta konstruktive dhe u nxorrën sugjerime të dobishme, që do t'iu përcillen institucioneve përkatëse për ta bërë sa më tërheqëse Shqipërinë për turistët turq, që shpejt priten të mbërrijnë të shtuar në numër në vendin tonë.

Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike