unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Turizmëm i Përgjegjshëm

edisabecolli's picture
Friday, July 18, 2014 - 21:15

Agjencia Kombëtare e Turizmit për të vijuar me një sezon turistik kombëtar veror korrekt dhe aspak abuzues, ka krijuar një Task Force në bashkëpunim me Drejtorinë Qendrore të Tatim Taksave. Aksioni i nisur përgjatë bregdetit të Vlorës konsiston me kontrollin e imtësishëm të hoteleve dhe rezorteve turistike për të parë nga afër cilësinë e shërbimeve, korrektësinë fiskale, standardet, fushatë ndërgjegjësimi kjo në ndihmë edhe të pushuesve por edhe të bizneseve lokale. Hotelet që ofrojnë dhe performojnë cilësi të lartë shërbimesh etiketohen si biznese korrekte duke vendosur në hyrje të tyre certifikatën përkatëse lëshuar nga AKT dhe DPTT. Momentalisht po punohet në rrethinat e Himarës për të përfunduar me skajin më jugor të vendit, bregdetin e Sarandës dhe Ksamilit.

Për çdo ankesë që mund të keni lidhur me abuzimet e mundshme që mund të pikasni në ofrimin e shërbimit turistik, mund të telefononi në numrin e gjelbërt 08001414.

Më poshtë  po ju paraqesim listën e hoteleve të inspektuara, listë e cila do të përditësohet në përfundim të cdo etape kontrolli.

 

1.     Hotel Bologna

2.     Hotel Vlora Internacional

3.     Hotel Alpin

4.     Hotel Grabova

5.     Hotel Ambasador

6.     Hotel New Jork

7.     Hotel Nimfa

8.     Hotel Koral

9.     Hotel Ramosaco

10.  Hotel Grand

11.  Hotel Argoli

12.  Hotel Pavarsia

13.  Hotel Partner

14.  Hotel Monte Carlo

15.  Hotel Bojko

16.  Hotel Aliko

17.  Hotel Paradise

18.  Hotel Royal

19.  Hotel Regina

20.  Hotel Sofo

21.  Hotel Parku Kombëtarë i Llogarasë

22.  Hotel  Splendor

23.  Hotel Folie Marine

24.  Hotel Primavera

25.  Hotel Lungomare

26.  Hotel Helia

27.  Hotel Alba Gert

28.  Hotel Drymades Inn

29.  Hotel Royal Blue Resort & Spa 

30.  Hotel Rapo

31.  Hotel Drymades Ville

32. Hotel Butrin

33. Hotel Grand

34. Hotel Agim&C

35.  Hotel Delfini

36.  Hotel Villa Duraku

37.  Hotel Brilant

38. Hotel Demi

39.  Hotel Jaroal

40.  Hotel Sejko

41.  Hotel Internacional Sarande

42. Hotel Nertili

43. Hotel Iliria

44.  Hotel Tirana

45. Hotel Villa Vista Mare

46.    Hotel Kent

47. Hotel Oasis

48.  Hotel New Heaven

49.  Hotel Rezident President

50.  Hotel Mediterrane

51.  Hotel J&B

52.  Hotel Kaonian

53. Hotel Havana

54.  Hotel Stora

55.  Hotel Livia

56.  Hotel Mario

Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike