unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Urë bashkëpunimi me studentët

edisabecolli's picture
Thursday, May 15, 2014 - 10:00

Agjencia Kombëtare e Turizmit ka qënë e pranishme dje në një seminar të realizuar nga Fakulteti i Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës, lidhur me studimet e realizuara në terren nga studentët për sa i takon prirjeve dhe ofertës së tregut të punës në profilin e tyre. Me këtë rast, u ftuan të gjithë studentët e Masterit në Turizëm dhe Komunikim Ndërkulturor, që të lidhin kontakte me Agjencinë Kombëtare të Turizmit, për të ofruar punimet e tyre shkencore, të cilat mund të shërbejnë si tregues të rëndësishëm në politikat orientuese në fushën e turizmit në vend.

Qarku: 
Rrethi: 
Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike