unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Tiranë

edisabecolli's picture

Europa Travel & Tours

Undefined
edisabecolli's picture

Europa Travel & Tours

Albanian
edisabecolli's picture

Happy Tours

Albanian
edisabecolli's picture

Albanian Trip

Albanian
edisabecolli's picture

AKT promovon turizmin fetar

Në bunkerin anti bërthamor të Tiranës BUNK’ART,  Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) mblodhi sëbashku  Komunitetet Fetare në një diskutim mbi historinë e besimit në Shqipëri,  tolerancën fetare që nuk është tjetërsuar prej shekujsh dhe promovimit të turizmit fetar.

Albanian
edisabecolli's picture

Harmonia fetare në Bunk’Art nga AKT

Hapja e ekspozitës video-muzeale Bunk'Art-it ka ngjallur një interesim të madh tek publiku i gjërë dhe media ndërkombëtare. Struktura cila përbëhet nga 106 dhoma të shpërndara në pesë nivele, ku përfshihet dhe një sallë kuvendi-auditorium , u ndërtua mes viteve 1972-1978 me qëllim strehimin e udhëheqjes së lartë komuniste të kohës në rast të një sulmi ushtarak.

Albanian
edisabecolli's picture

Promovimi i turizmit nuk ndalet

Klubi i famshëm londinez The Bishopsgate Ward Club (BWC), vazhdon që prej datës 30 Shtator turin e tij në Shqipëri dhe Kosovë deri në 5 Tetor 2014. I prezantuar prej vitesh si një klub social autoritativ, misioni i BWC kësaj here është të njohë nga afër Shqipërinë dhe Kosovën e të vazhdojë më tej me promovimin e vlerave të trashigimisë dhe turizmit. Pritja e 50 anëtarëve të këtij klubi u bë në ambientet e Hotel Tirana International ku një pjesë e stafit të Agjencisë Kombëtare të Turizmit ( AKT) u uroi mirëseardhjen e u prezantoi e u dhuroi atyre materiale promovuese.

Albanian
edisabecolli's picture

Papa Françesku në Shqipëri

AKT si pjesë e protokollit qeveritarë, të pritjes së shenjtërisë së tij Papa Françesku, prej kohësh po përgatitej për këtë ditë. Në hollin e pallatit të kongreseve në Tiranë ku ishte ngritur qëndra e medias Ndërkombëtare, AKT ishte e pranishme me stendat e saj, ku u shërbehej gazetarëve të shumtë dhe miqëve të ardhur nga vende të ndryshme të botës.

Albanian
edisabecolli's picture

Zbardhet axhenda e Papa Françeskut

Publikohet axhenda e vizitës njëditore të Papa Françeskut në Shqipëri, më 21 shtator.

Albanian
edisabecolli's picture

Plazhi i Gjeneralit

Plazhi i Gjeneralit është një pjesëz prej bukurive të panumërta që të ofron bregdeti shqiptar. I përket komunës Synej të rrethit të Kavajës dhe çfarë e bën të veçantë dhe shumë ekzotik është largësia nga zonat e banuara dhe izolimi që i bëjnë kodrinat dhe natyra e paprekur. Nardi Xhemani, administrator i një biznesi lokal, tregon: “Si fillim njihej vetëm nga banorët e zonës dhe peshkatarët. Ka 8 vite që shfrytëzohet, ka pushues ditorë dhe vendas.

Albanian

Pages

Subscribe to RSS - Tiranë

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike