unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Evente

01/16/2015 - 18:30
Ambasada e Shqiperisё nё Hagё, nё bashkёpunim me Agjencinё Kombёtare tё Turizmit e përfaqësuar nga Drejtoresha e Përgjithshme Julinda Dhame dhe artistёt Alket Islami e Igli Pusina, pёruruan dje nё...
12/01/2014 - 10:30
Ndalesa e rradhës së Agjencisë Kombëtare të Turizmit (AKT) ishte  qyteti legjendar i Romës.  AKT-ja  kremtoi festën e Pavarsisë dhe 70-...
11/27/2014 - 11:00
Në bunkerin anti bërthamor të Tiranës BUNK’ART,  Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) mblodhi sëbashku  Komunitetet Fetare në një diskutim mbi historinë e...
11/24/2014 - 09:45
Hapja e ekspozitës video-muzeale Bunk'Art-it ka ngjallur një interesim të madh tek publiku i gjërë dhe media ndërkombëtare. Struktura cila përbëhet nga 106 dhoma t...
11/21/2014 - 10:45
Drejtoresha e Përgjithshme e Agjencisë Kombëtare të Turizmit (AKT) Znj. Julinda Dhame kreu një vizitë 2-ditore në  Vatikan si pjesë e një delegacioni të p...
11/03/2014 - 08:30 to 11/06/2014 - 08:30
Shqipëria merr pjesë në panairin ndërkombëtar të rradhës së World Travel Market, i cili u çel sot dhe do të zgjasë për katër ditë rradhazi n...
10/29/2014 - 08:30 to 10/31/2014 - 08:30
Agjencia Kombëtare e Turizmit ( AKT) mori pjesë për herë të parë në Panairin ITB Asia që u zhvillua në Singapor nga data 29-31 Tetor 2014. Stenda shqiptare e përfaq...
09/27/2014 - 11:00 to 17:00
Miq, 27 Shtatori prej vitesh është shënuar si Dita Botërore të Turizmit dhe këtë vit vjen me sloganin “Turizmi dhe Zhvillimi i Komunitetit“. Me fokus të ve...
09/27/2014 - 09:15 to 17:15
Agjencia Kombëtare e Turizmit së bashku me Ministrinë e Zhvillimit Urban dhe Turizmit festuan Ditën Ndërkombëtar të Turizmit në fshatin Gjinar të Elbasanit disa...
08/28/2014 - 09:00 to 08/31/2014 - 09:00
Jemi në kulmin e sezonit veror, ata që kishin menduar që do t’i shpëtonin temperaturave të larta të nxehtit “afrikan” u gabuan. Tashmë të gjithë po m...

Pages

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike