unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Hyrja nëpërmjet detit

Në rrugë detare
 
Në Shqipëri mund të hysh edhe nëpërmjet porteve të saj kryesorë. Disa kompani të huaja kryejnë shërbime të rregullta në portet, si më poshtë:
 
Porti i Durrësit
Lidhet me portet italiane të Barit, Ankonës, Triestes, si dhe portin e Koperit në Slloveni.
Tel: 00355/052222028
Autoritet portuale operojnë gjatë 24 orëve.
 
Porti i Sarandës
Siguron lidhje të përditshme për pasagjerë me ishullin grek të Korfuzit.
Tel: 00355/073222734
Veprimet portuale kryhen deri në orën 22.00.
 
Porti i Vlorës
Lidhet me portet italiane të Brindizit dhe Otrantos.
Tel: 00355/033224521
Fax: 00 355/033229417
Veprimet portuale kryhen deri në orën 22.00.
 
Porti i Shëngjinit
Veprimet portuale kryhen deri në orën 22.00.
 
AGJENCIA TAULANTIA - Durrës
Tel: 00355/052 222233/227333
Fax: 00355/052222911
 
AGOUDIMOS LINES - Durrës
Rruga “Skanderbeg”, Nr. 111
Tel: 00355/052 224255
 
DUNI - Durrës
Lagjia Nr. 4
Rruga “Skanderbeg“
Tel: 00355/052225338/224900
Fax: 00355/052224012
 
KAD - Durrës
Tel: 00355/052225154
Fax: 00355/052220341
 
QUALITY LINE - Durrës
Lagjia Nr. 4,
Lagjia “Prokop Meksi”, 156
Tel & Fax: 00355/052224571
 

 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike