unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Natural Heritage

edisabecolli's picture

Plazhi i Gjeneralit

Plazhi i Gjeneralit është një pjesëz prej bukurive të panumërta që të ofron bregdeti shqiptar. I përket komunës Synej të rrethit të Kavajës dhe çfarë e bën të veçantë dhe shumë ekzotik është largësia nga zonat e banuara dhe izolimi që i bëjnë kodrinat dhe natyra e paprekur. Nardi Xhemani, administrator i një biznesi lokal, tregon: “Si fillim njihej vetëm nga banorët e zonës dhe peshkatarët. Ka 8 vite që shfrytëzohet, ka pushues ditorë dhe vendas.

Albanian
edisabecolli's picture

Plazhi i Spillesë

Një hapësirë e pamasë ujore, që të magjeps me kaltërsinë e vet, shtrihet sapo kalon zonën kodrinore dhe brezin e gjelbërt të pishave shumëvjeçare, që janë kthyer në një mburojë natyrore për plazhin ende të virgjër të Spillesë, në rrethin e Kavajës. Larg ndotjes akustike dhe vizive, plazhi i Spillesë duket se është vendi më i volitshëm për pushime të qeta dhe me çmime të arsyeshme. Në këtë zonë mund të vizitosh edhe plazhe të tjerë të veçantë, si ai i Gjeneralit, plazhin e pafrekuentuar të Farsilukës, atë të Carinës dhe Bardhorit, pa harruar kalanë e Bashtovës.

Albanian
edisabecolli's picture

Gjiri i Lalzit

Gjiri i Lalzit, plazh i qetë pranë dy qyteteve të zhurmshëm. Pastërtia dhe shërbimi cilësor janë pikat më të forta të plazhit me rërë të paprekur dhe diell të fortë. Pak kilometra nga Tirana dhe Durrësi, gjiri i Lalz

Albanian
edisabecolli's picture

Biza

Albanian
edisabecolli's picture

Liqeni i Ohrit

Liqeni i Ohrit është një nga liqenet më të mëdha në 

Albanian
edisabecolli's picture

Manastiri i Shën Prodhromit

Albanian
edisabecolli's picture

Mali i Tommorrit

Tomori është një mal në lindje të qytetit të Beratit në Shqipëri. Tomori është mali më impozant në Shqipërinë e Jugut.

Albanian
edisabecolli's picture

Kanionet e Osumit

Skrapari mund të quhet edhe rrethi i kanioneve madhështore. Në të gjenden dy kanione të mëdha, të dy monumente natyre, midis tyre kanioni i Osumit, më i madhi në të gjithë Shqipërinë, që me të drejtë është quajtur “Koloradoja e Shqipërisë”.

Albanian
edisabecolli's picture

Liqeni i Shkodrës

Liqeni i Shkodrës është liqeni më i madh në 

Albanian
edisabecolli's picture

Plazhi i Velipojës

Velipoja me plazhin e saj është vendi  turistik më i frekuentuar në veriun e vendit.. Plazhi ndodhet vetëm 30 km nga qyteti i Shkodrës dhe rruga është e rikonstruktuar.

Albanian

Pages

Subscribe to RSS - Natural Heritage

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike