unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Shtypi

AKT prezanton një paketë broshurash me rastin e vizitës së Papa Franceskut në Shqipëri. Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT), prezanton një paketë broshurash me rastin e vizitës së Papa Franceskut në Shqipëri. Ikonografia Shqiptare, Atraksionet Kulturore Shqiptare, Udhëto & Zbulo, Fletëpalosja e...
Go your own way! Një ftesë për të vizituar Shqipërinë turistike, sugjerim i mediave të njohura ndërkombëtare. Shqipëria Turistike ka tërhequr vëmëndjen e medias ndërkombëtare gjatë këtyre muajve të fundit. Si një destinacion i ri turistik dhe i pazbuluar dhe duke mos ofruar më vetëm rërë dhe det por gjithashtu tendenca të...
AKT sjell elitën e turizmit botëror në Shqipëri Për herë të parë vizitojnë vendin tonë agjenci turistike dhe media prestigjoze te sektorit të turizmit, ndër to National Geografic, Yahoo Travel, etjer. Në kuadrin e promovimit të turizmit të aventurës në Shqipëri...
Java e aventurës në Ballkanin perëndimor Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit Eglantina Gjermeni bashkë me Drejtoreshën e Përgjithshme e Agjencinë Kombëtare të Turizmit Julinda Dhame ishte e pranishme në çeljen e “Javës së Aventurës në Ballkanin...
Njoftim për shtyp Agjencia Kombëtare e Turizmit dëshiron t’iu informojë se në kuadër të promovimit të Shqipë-risë, po mbështet në zhvillimin e një turi çiklistik vullnetarësh, i cili është ndërkombëtarisht i njohur  në promovimin e...
Zbardhet axhenda e Papa Françeskut Publikohet axhenda e vizitës njëditore të Papa Françeskut në Shqipëri, më 21 shtator. Mësohet se Ati i Shenjtë do të niset nga Roma në orën 07:30 të datës 21.09.2014 dhe pritet të mbërrijë në aeroportin “Nënë...
Vizita e Papa Franceskut në Tiranë Në 21 shtator të këtij viti, Papa Françesku do të vizitojë vendin tonë. Ai u shpreh “se është i lumtur të pranojë ftesën e peshkopëve dhe të autoriteteve shqiptare “ Me këtë rast sheshi  “Nënë Tereza” në Tiranë do...
Turizmëm i Përgjegjshëm Agjencia Kombëtare e Turizmit për të vijuar me një sezon turistik kombëtar veror korrekt dhe aspak abuzues, ka krijuar një Task Force në bashkëpunim me Drejtorinë Qendrore të Tatim Taksave. Aksioni i nisur përgjatë...
Statistika të turizmit Hyrjet e shtetasve të huaj në Shqipëri në tremujorin e parë 2014 janë rritur 26,6 % krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, ndërsa daljet e shtetasve shqiptarë për të njëjtën periudhë janë rritur 11,...
Bijtë e shqiponjës, një histori e publikuar sot në Gazetën “Süddeutsche Zeitung”  Bijtë e shqiponjës, një histori e publikuar sot në Gazetën “Süddeutsche Zeitung” nga gazetari Jochen Temsch, mbi “Peaks of the Balkans”:  një shteg i ri nëpër malet me bukuri të egër të Kosovës, Malit të Zi dhe...

Pages

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike