unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Shtypi

Shqipëria po prezantohet në Panairin Ndërkombëtar FITUR Madrid 2015. Agjencia Kombëtare e Turizmit ( AKT) po merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar FITUR Madrit 2015, që po zhvillohet nga data 28 Janar – 1 Shkurt  2015. Për gjatë këtyre ditëve të këtij panairi, stenda e Shqipërisë po...
Panairi i Vjenës Viti që sapo ka nisur ka çelur gjithashtu edhe siparin e promovimit të turizmit shqiptar. Vjena me panairin e saj të udhëtimeve dhe pushimeve këto ditë është mikpritësja e AKT-së, e cila në stendën e saj po...
"Pika më e largët e udhëtimit: Shqipëria" Keith Bellows, kryeredaktori i prestigjozes “National Geographic Traveler” për 17 vjet me rradhë, largohet nga revista me një shkrim kushtuar Shqipërisë dhe rajonit të Ballkanit. “Udhëtarët e kanë anashkaluar...
AKT merr pjesë në Konferencën “Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova - Mundësitë e zhvillimit të prodhimit të përbashkët turistik dhe promovimit’’ U zhvillua në Ulqin nga data 10-12 dhjetor 2014 Konferenca trilaterare “Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova - Mundësitë e zhvillimit të prodhimit të përbashkët turistik dhe promovimit’’. Agjencia Kombëtare e Turizmit (...
Ftesë për pjesëmarrje në Panairin Ndërkombëtar FITUR Agjencia Kombëtare e Turizmit po përgatitet për prezantimin e Shqipërisë në Panairin Ndërkombëtar FITUR, i cili do të zhvillohet në Madrid të Spanjës në datat 28 janar – 01 shkurt 2015. Subjektet të cilat ofrojnë...
Informim mbi kalendarin e panaireve ndërkombëtare Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) në vazhdim të angazhimeve të  saj në promovimin e Shqipërisë, informon mbi kalendarin e panaireve ndërkombëtare të cilët vendi ynë do të prezantohet gjatë vitit 2015. Të...
Tanimë turizmi shqiptar bashkëpunon edhe me autoritetet lokale italiane Gjatë vizitës në Itali që përkoi me kremtimin e festave kombëtare dhe inagurimin e ekspozitës fotografike “ Shqiperia nga qielli dhe thellësitë blu” në Roma Verso Expo, delegacioni shqiptar i përbërë nga Znj....
Shqipëria merr pjesë në Roma Verso Expo Me rastin e Festës Kombëtare dhe 70-vjetorit të Clirimit të vendit, Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) dhe Ambasada e Shqipërisë në Itali, dëshirojnë t’ju ftojnë në datën 28 Nëntor 2014, ora 18:30 në celjen e...
NJOFTIM   Në kuadër të një komunikimi të ri, rritjes së transparencës dhe efektivitetit në zhvillimin e mëtejshëm të potencialit turistik që vendi ynë ofron, Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) në funksion të detyrave të...
Promovim-zhvillimit të turizmit në zonat ndërkufitare Në kuadër të promovim-zhvillimit të turizmit në zonat ndërkufitare, Bashkia e Janinës ka ftuar në datën 7-8 Nëntor 2014, Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Turizmit (AKT) Znj. Julinda DHAME për...

Pages

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike