unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Shtypi

Informim mbi kalendarin e panaireve ndërkombëtare Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) në vazhdim të angazhimeve të  saj në promovimin e Shqipërisë, informon mbi kalendarin e panaireve ndërkombëtare të cilët vendi ynë do të prezantohet gjatë vitit 2015. Të...
NJOFTIM   Në kuadër të një komunikimi të ri, rritjes së transparencës dhe efektivitetit në zhvillimin e mëtejshëm të potencialit turistik që vendi ynë ofron, Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT) në funksion të detyrave të...
WTM London 2014 Bizneset private të cilët do të marrin pjesë në Panairin Ndërkombëtar WTM London 2014: 1.      Attractive Travel 2.      Happy Tours 3.      Fiori Travel & Tours 4.      Alba Travel and Tours 5.      Sondor...
Turizmi tatimet do të çertifikojnë çmimet në hotele e restorante Hotelet dhe restorantet në zonat turistike të vendit do të duhet të pasqyrojnë listën e çmimeve të tyre, listë e cila do të çertifikohet nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve dhe Agjensia Kombëtare e Turizmit....
Policia patrullon me biçikleta në zonat turistike Sezoni turistik po i afrohet kulmit, dhe teksa rritet fluksi i lëvizjeve të pushuesve dhe mjeteve në zonat bregdetare, edhe policia ka shtuar patrullimet në këto zona.Kjo është një patrullë policore me biçikleta, e...
Një fundjavë plot gjallëri në Sarandë Aktivitete të rëndësishme sportive dhe kulturore gjallëruan jetën e qytetit bregdetar të Sarandës fundjavën e kaluar. Bashkia e qytetit organizoi ceremoninë e pagëzimit me emrin “Esat Mamica” të kompleksit sportiv...
Konferencë Kombëtare për Zonat e Mbrojtura të Shqipërisë Agjencia Kombëtare e Turizmit vazhdon të jetë e pranishme edhe sot në diten e dytë të Konferencës Kombëtare për Zonat e Mbrojtura të Shqipërisë. Bashkëpunim për një qëllim të përbashkët: "Të gjithë nga pak, për nje...
Dita Botërore e Mjedisit 2014 Agjencia Kombëtare e Turizmit dhe Insituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri, me rastin e Ditës Botërore të Mjedisit nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi. Marrëveshja u firmos nga Zj. Julinda Dhame, Drejtor i...
Urë bashkëpunimi me studentët Agjencia Kombëtare e Turizmit ka qënë e pranishme dje në një seminar të realizuar nga Fakulteti i Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës, lidhur me studimet e realizuara në terren nga studentët për sa i takon...
Si ta Bëjmë Tiranën Një Qytet Turistik dhe Bashkëkohor Agjencia Kombëtare e Turizmit, partnere në konkursin "Si ta Bëjmë Tiranën Një Qytet Turistik dhe Bashkëkohor", është e pranishme në mjediset e Fakultetit Ekonomik në Tirane, ku u shpall konkursi, që do të thithë...

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike