unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Si ta Bëjmë Tiranën Një Qytet Turistik dhe Bashkëkohor

admin's picture

Agjencia Kombëtare e Turizmit, partnere në konkursin "Si ta Bëjmë Tiranën Një Qytet Turistik dhe Bashkëkohor", është e pranishme në mjediset e Fakultetit Ekonomik në Tirane, ku u shpall konkursi, që do të thithë idete e të rinjve, studentëve dhe jo vetëm, të cilët do të japin kontributin e tyre me risitë në projekte, që mund të sjellin një impakt të rëndësishëm në kryeqytet.

Kategoria: 

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike