unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Police stations

Numra të shërbimit publik

Numrat e emergjencës:

Policia 129

Zjarrëfiksia 128

Ambulanca 127

Farmacia 04/22 222 41

Policia:

“Shqiponja” 126/129

Drejtoria e Shkodrës  022 423 23

Drejtoria e  Velipojës  026 7802 07

Drejtoria e Durrësit  052 2231 51 / 052 2221 51

Drejtoria e Vlorës  033 2239 10 / 033 2229 50

Drejtoria e Orikumit  039 2123 33

Drejtoria e Himarës  039 2323 44

Drejtoria e Korçës  082 2426 96

Drejtoria e Sarandës  085 2222 05

Drejtoria e Ksamilit  089 2321 56

Drejtoria e Gjirokastrës  084 2636 82 / 084 2623 33

Drejtoria e Pogradecit  083 2223 59

Drejtoria e Shengjinit  028 2123 99 / 028 2123 98

 

-Urgjenca mjekësore

Nr. 127 është numuri i kontaktit të urgjencës për të gjithë Shqipërinë dhe gjithmonë do të funksionojë për të ofruar ndihmë mjeksore.

 

-Numurat e telefonikë të urgjencave

Në qytete:

Tirana 04/2222235

Durrësi 052/222222

Kavaja 055/242828

Berati 032/234222

Korça 082/222552

Pogradeci 083/224444

Vlora 033/224151

Gjirokastra 084/262222

Saranda 085/222312

Fieri 034/222021

Kukësi 024/222308

Shkodra 022/247289

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike