Rreth Elbasanit

Ndodhet në qëndër të vendit dhe përbën qytetin e tretë të vendit për nga madhësia. Ai gjëndet në një distancë prej 54km larg nga kryeqyteti dhe 82km nga porti kryesor i Durrësit...

Lajme

Asnje rezultat

Eventet

Video

Koha

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike