Rreth Tiranës

Tirana është kryeqyteti i Shqipërisë dhe njëkohësisht qendra më e madhe politike, ekonomike dhe kulturore e vendit . Ajo ndodhet në një pozicion mjaft të favorshëm në qëndër të vendit e vendosur në një lartesi prej 113 metrash mbi nivelin e detit. Në perëndim deti Adriatik dhe plazhi me i madh dhe popullor i Durrësit janë vetem 32 km larg, ndërsa në lindje mali i Dajtit 1612 metra...

Lajme

Eventet

Video

Koha

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike