unesco-cities.jpg
sliderpng.png
Qytete të UNESCO-s
stunning-beauty.jpg
sliderpng.png
Bukuri Mahnitëse
old-churches.jpg
sliderpng.png
Kisha të Vjetra
paradise-beaches_1.jpg
sliderpng.png
Plazhe Përrallore
peaceful-nature.jpg
sliderpng.png
Natyrë Paqësore
challenging-experience.jpg
sliderpng.png
Përvoja Sfiduese

You are here

Restorante

Në Shqipëri mund të bësh një zgjedhje të larmishme në këtë shërbim. Ka restorante të një cilësie të lartë e të stilit ndërkombëtar, të mëdhenj, të vegjël e shumë popullor, të cilat gjenden në Tiranë dhe në qytete të tjera të mëdha. Në to shërbehen specialitete të ndryshme duke filluar që nga ato më tipike shqiptare dhe mesdhetare, e duke vazhduar me specialitete italiane, greke, turke, franceze, meksikane, indiane, japoneze etj.

Pija tradicionale alkolike shqiptare është rakia, (e prodhuar kryesisht nga rrushi). Prodhohen dhe konsumohen gjithashtu vera, konjaku, etj. Kafeja, gjithashtu, (turke ose ekspres), është një pije mjaft e pëlqyer.

Harta Shqiperise

Planifikoni Pushimet

Kerko Akomodim

Publikime

Njoftime Elektronike